Koe Rovaniemi tyylikkäästi

Ylellinen majoitus Rovaniemen keskustassa

Tutustu huoneisiimme ja varaa oma yöpymisesi

Kun haluat yöpyä tavallista paremmin, valitse Lux Rooms by Arctic People. Rovaniemen sydämessä sijaitsevat sviitit ja deluxe-huoneistot tarjoavat ainutlaatuisen lomakokemuksen. Korkeatasoisen majoituksen lisäksi tarjoamme henkilökohtaista ja ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Sviitit ja deluxe-huoneistot

Ylelliset sviitit ja deluxe-huoneistot sijaitsevat uudessa, kesällä 2018 valmistuneessa rakennuksessa. Kaikki huoneistot on sisustettu tyylikkäästi käyttäen laadukkaita huonekaluja ja materiaaleja. Tilavissa ja tunnelmallisissa huoneistoissa voit rentoutua ja nauttia omasta ajastasi. 


Hyvin varustetuista huoneistoista löytyvät kaikki nykyajan mukavuudet. Jokaisessa huoneistossa on olohuone ja makuuhuone, jossa on taulu-tv. Keittiöt ovat täysin varustellut, mukaan lukien Nespresso-kahvikone. Hinta sisältää itsepalveluaamiaisen, jossa suosimme laadukasta lähi- ja luomuruokaa.  Sauna, ilmainen pysäköinti ja ilmainen langaton WiFi ovat asiakkaiden käytettävissä.


Majoituksen lisätiedot ja varaukset

Voit varata yöpymisesi suoraan sivultamme tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä office@arcticpeople.fi tai soita +358 50 4721146. Tervetuloa viihtymään!